Show & Tell met Sabine Wisman

Show & Tell met Sabine Wisman

Vrijdag ochtend, 10 februari 2017.
Hup, vroeg uit de veren en op weg naar Haarlem, naar de workshop Show & Tell van Sabine Wisman.

Sabine Wisman viel me ergens eind 2014 voor het eerst op. Dat moet in de facebook-groep Nederlandse Illustratoren zijn geweest.
Sabine heeft een vlotte tekenstijl met een bijna laconieke lijnvoering. Heldere illustraties met een jaloersmakende luchtigheid (kom ik zó op terug). Maar het was vooral haar manier van aanwezig zijn op het internet die me opviel. Ineens was ze daar met haar vrolijke, rake posts over illustreren en het creatief ondernemerschap.

 

 

VERDER LEZEN?

Januari 2018 verhuist mijn blog naar
www.moonillustraties.nl/blogoverzicht

Hier vind je ook mijn portfolio van de illustraties
en ontwerpen die ik in opdracht maak.

Hier op moonisme.nl ga ik dit jaar
een uitgebreidere webshop realiseren,
met art-prints, art-cards, fijne goodies
en leuke acties.
Hou de webshop dus goed in de gaten!

 

Leave a reply