I am Woman – Hoe het begint

I am Woman – Hoe het begint

In 2015 had ik n creatieve megadip. Ik had (heb) een goedlopend bedrijf, maar na jarenlang alleen in opdracht werken was ineens mijn drive en plezier in het illustreren foetsie. Op aansporing van Monique Coppens (van Persoonlijk Paradijs) ging ik weer heerlijk analoog schilderen, knippen, plakken en kleuren. Zonder opdracht. Zonder druk. Zonder deadlines. Dat was heerlijk! Er ontstonden vrouwengezichten. En al deze portretten straalden een kracht uit (de kracht die ik zelf waarschijnlijk een beetje kwijt was).

Dat jaar maakte ik heel veel van deze portretten, en al creërend ontstond het idee:
Ik wilde 40 of 50 portretten maken, die stuk voor stuk een gemoedsstemming verbeelden. De vrouw in haar kracht. Al die portretten wilde ik gaan bundelen in een boek. Een boek dat mooi en fijn is om in te bladeren. Een inspiratieboek. Voor vrouwen. En bij die 40 portretten wilde ik 40 verhalen over kracht, over verwondering, over vervoering, over zijn en over vrouw-zijn. Inspirerende verhalen van 40 sterke, wijze, boeiende vrouwen. Én ik wilde alles in eigen beheer uitbrengen. Én dat boek zou dan vóór kerst 2016 klaar moeten zijn…

En daar sneed ik mezelf in de vingers.

VERDER LEZEN?

Januari 2018 verhuist mijn blog naar
www.moonillustraties.nl/blogoverzicht

Hier vind je ook mijn portfolio van de illustraties
en ontwerpen die ik in opdracht maak.

Hier op moonisme.nl ga ik dit jaar
een uitgebreidere webshop realiseren,
met art-prints, art-cards, fijne goodies
en leuke acties.
Hou de webshop dus goed in de gaten!

Sorry, comments are closed for this post.