Moonisme op Paper Passion 2019

Moonisme op Paper Passion 2019

Zo superleuk! Ik ben dit jaar op Paper Passion te vinden.
Niet als bezoeker. Ik ben door De Foamtastische Huiskamer gevraagd om de gloednieuwe ABT PRO alcohol markers van Tombow te demonstreren. En aangezien ik erg enthousiast ben over deze markers, doe ik dat graag.

Je vind me in de stand van De Foamtastische Huiskamer (nr 72). Op zaterdag 19 oktober geef ik de hele dag een demo en kun je aansluiten voor een gratis make&take. Dan kun je zelf uitproberen hoe gaaf de ABT PRO’s zijn. Ik leg je stap voor stap uit hoe je er het fijnste mee kunt werken.

Okay, alvast een tipje van de sluier:
Ik ben namelijk niet zo gek op werken met stiften. Ik krijg steevast strepen in mijn tekeningen, en mijn papier gaat vaak rullen. Je kent dat wel, van die stukjes papier die loskomen omdat je te lang op het zelfde stukje doorwerkt. Ik werk namelijk graag in lagen over elkaar, en daarom zijn (watergedragen) stiften en ik vaak geen vrienden.
MAAR! Toen gaf Monique (van De Foamtastische Huiskamer) mij een setje Tomboy ABT PRO’s mee om te testen. Ze zijn pas sinds mei 2019 op de markt. Goedje nieuw product dus. En sindsdien ben ik verliefd! Wat een toffe markers! Ze doen me heel erg denken aan de Pantone markers waar ik regelmatig mee werkte toen ik net was begonnen als illustrator. Voor mij illustratieopdrachten ben ik door de jaren heen vooral digitaal gaan illustreren, dus die Pantone markers belandden ergens in een la, en jaren later werden ze weggegooid, want: uitgedroogd. Maar nu met de ABT PRO markers krijg ik echt weer inspiratie om gewoon weer heerlijk analoog te illustreren.

Spelen met Tombow ABT PRO’s

De ABT PRO is een marker op alcoholbasis die het japanse bedrijf Tombow samen met professionals heeft ontwikkeld voor professionele toepassingen. Met zijn twee punten: een bushpunt en een beitelpunt – én meer dan 100 kleuren – kun je jouw creativiteit formidabel tot uitdrukking brengen. De inkt van de ABT PRO stroomt iets langzamer dan bij andere markers op alcoholbasis, waardoor je met extra veel controle en precisie kunt werken. Dit is bijzonder behulpzaam voor layering. En dat is nou precies wat ik graag doe: mijn kleuren opbouwen in laagjes!

Kom jij dit jaar naar Paper Passion?
Paper Passion is hét event voor papierliefhebbers en creatievelingen. Vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 in de Koepelhal in Tilburg. Check hier voor meer info en online kaartverkoop. Kom je zaterdag even hallo zeggen? Vind ik leuk.

Zaterdag 19 oktober – Paper Passion

Sorry, comments are closed for this post.